Image Blog

Křupavá cizrna s BBQ a chili

Suroviny:

1 plechovka cizrny
2 lžíce kvalitního olivovového oleje 
kořenící směsi SAL de IBIZA Chilli a BBQ 
1 stroužek česneku

Postup:

Cizrnu sceďte, důkladně propláchněte a osušte papírovou utěrkou. Promíchejte s olivovým olejem, kořením (množství přizpůsobte své chuti) a prolisovaným česnekem. Rozložte na plech vyložený pečícím papírem a pečte cca půl hodiny na 180st. Občas promíchejte.
Po 30min zvyšte teplotu na 200 stupňů a ještě 5 -10min dopékejte.
Cizrna musí být křupavá. Je potřeba, abyste případně dobu pečení upravily dle vlastní trouby. Však to znáte, „každá trouba peče jinak“.

Připravila pro vás solnickavkuchyni

#solnickavkuchyni #vuneibizy #recepty_sulzibizy